Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

All About the Washingtons: Rev Run op Netflix

  •  
15-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
All About the Washingtons
Rev Run (Run's House) komt weer terug naar televisie met een semi-autobiografische sitcom op Netflix.
De in Queens geboren Rev Run was één van de oprichters van de beroemde hiphop-formatie Run DMC. Na de hoogtepunten uit zijn muziekcarrière vond hij nieuwe faam op televisie met Run's House, een realityshow van MTV waarin hij, zijn vrouw Justine en hun kinderen met een camera gevolgd werden. Run doet hetzelfde trucje nu nog eens dunnertjes over, maar dit keer met een script. Zijn Netflix-serie All About the Washingtons is namelijk een semi-autobiografische sitcom, waarin hij en Justine aangedikte versies van zichzelf spelen. In de sitcom zien we hoe Joey Washington na een succesvolle muziekcarrière met pensioen wil gaan. Met meer vrije tijd mag hij thuis voor de kinderen (dit keer wel acteurs) zorgen, terwijl zijn vrouw Justine juist aan een nieuwe carrière wil beginnen.
Het eerste seizoen van All About the Washingtons (tien afleveringen) verschijnt 10 augustus op Netflix. De sitcom werd bedacht door Jeremy Bronson ( Speechless ).
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!