Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Alexa & Katie: trailer voor nieuwe Netflix-serie

  •  
13-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
97 keer bekeken
  •  
Alexa & Katie
Netflix komt deze maand met een sitcom over een tiener (Paris Berelc) met een levensbedreigende ziekte.
Alexa & Katie draait om de vriendschap tussen twee vriendinnen die beginnen aan de middelbare school. Alexa ondergaat ook een behandeling tegen kanker, maar heeft desondanks nog genoeg enthousiasme en levenlust in zich. Daarnaast wordt ze door dik en dun gesteund door haar vriendin Katie (Isabel May). Tiffani Thiessen (White Collar, Saved by the Bell) is te zien als de bezorgde moeder van Alexa. Netflix stelde Matthew Carlson (Malcolm in the Middle, Samantha Who?) aan als showrunner, maar de sitcom werd bedacht door Heather Wordham, die eerder werkte aan Hannah Montana. Alexa & Katie lijkt dan ook op een tienerserie die je zou kunnen aantreffen op Nickelodeon of Disney Channel; naast de Engels gesproken trailer werd zelfs een in het Nederlands nagesynchroniseerde variant vrijgegeven.
Het eerste seizoen van Alexa & Katie bestaat uit dertien afleveringen, die vanaf 23 maart allemaal te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder beide versies van de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!