Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Alexa & Katie krijgt een tweede seizoen

  •  
10-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
135 keer bekeken
  •  
Alexa & Katie S01
Vlak na de stopzetting van Everything Sucks! laat Netflix weten wel door te gaan met de sitcom Alexa & Katie.
Het eerste seizoen van Alexa & Katie werd nog geen drie weken geleden door Netflix vrijgegeven. De serie draait om de vriendschap tussen twee vriendinnen die beginnen aan hun middelbare schooltijd. Alexa (Paris Berelc, bekend van een aantal Disney-series) ondergaat ondertussen een behandeling tegen kanker, maar heeft desondanks genoeg enthousiasme en levenlust in zich. Bovendien wordt ze door dik en dun gesteund door haar beste vriendin Katie (nieuwkomer Isabel May). Tiffani Thiessen (bekend van White Collar en de oude tienerserie Saved by the Bell) is te zien als de moeder van Alexa. De sitcom werd bedacht door werd Heather Wordham (Hannah Montana), die voor het tweede seizoen nu ook zelf aantreedt als showrunner. Matthew Carlson (Malcolm in the Middle) was de showrunner tijdens het eerste seizoen.
Het eerste seizoen van Alexa & Katie is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor de serie, die ook nog eens in het Nederlands werd nagesynchroniseerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!