Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Agents of S.H.I.E.L.D. rekruteert Jason O’Mara

  •  
03-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jason
Wie de laatste seizoensfinale van Agents of S.H.I.E.L.D. heeft gezien, weet dat Phil Coulson (Clark Gregg) niet langer de directeur is van Marvels fictieve inlichtingendienst. Volgens Deadline zal zijn opvolger worden gespeeld door Jason O’Mara, bekend van Life on Mars , Terra Nova en Vegas.
Marvel doet momenteel nog geheimzinnig over wie O’Mara precies gaat spelen, hoewel ze wel verklapten dat zijn personage al sinds de jaren 40 te zien is in de stripboeken. Met zijn casting in Agents of S.H.I.E.L.D. maakt O’Mara een soort overstap van DC naar Marvel; de acteur verzorgde namelijk eerder de stem van Batman in zes animatiefilms van DC, plus een nog te verschijnen Justice League -tekenfilm. Daarnaast is O’Mara later dit jaar te zien naast acteur Jamie Dornan ( The Fall ) in de speciaal voor Netflix gemaakte oorlogsfilm Jadotville.
Het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op 20 september van start op ABC. Naast Clark Gregg keren onder andere Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge en Henry Simmons terug. O’Mara is overigens niet de enige nieuwkomer; Gabriel Luna maakt zijn opwachting als Robbie Reyes, de meest recente incarnatie van Ghost Rider.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!