Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

After Life: Netflix bestelt serie van Ricky Gervais

  •  
10-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ricky Gervais: Humanity
De inktzwarte komedie After Life wordt de eerste tv-serie die Ricky Gervais exclusief maakt voor Netflix.
Gervais geeft in After Life gestalte aan Tony, een man met een perfect leven die plots zijn hele wereld in ziet storten wanneer zijn vrouw Lisa plotseling overlijdt. Tony denkt in eerste instantie aan zelfmoord, maar besluit dan om de wereld te straffen door zonder enige filter verder te leven en simpelweg overal schijt aan te hebben. Zelf ziet hij zijn nieuwe instelling als een superkracht, terwijl zijn vrienden en kennissen de oude Tony terug proberen te krijgen. Gervais zal de in totaal zes afleveringen van After Life zelf schrijven en regisseren. Momenteel kun je op Netflix al kijken naar zijn vorige series Life's Too Short (met Warwick Davis) en Derek (waarin hij zelf de hoofdrol speelt). Ook zijn films Special Correspondents en Life on the Road staan op Netflix.
Wanneer After Life op Netflix in première zal gaan is nog niet bekend. Gervais werkt voor Netflix tevens aan een - nog altijd releasedate-loze - nieuwe stand up-special.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!