Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

After Life komt op 8 maart naar Netflix

  •  
14-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
After Life
De zesdelige serie is afkomstig van Ricky Gervais, de (mede)bedenker van The Office en Extras.
After Life is de eerste serie die Ricky Gervais exclusief maakt voor Netflix, de plek waar onder meer zijn serie Derek en zijn stand-up special Humanity nu te zien zijn. Hij schreef en regisseerde alle afleveringen en speelt zelf de hoofdrol als Tony, een weduwnaar die na het overlijden van zijn vrouw besluit om zonder enige filter verder te leven. Dit tot groot ongenoegen van zijn vrienden en kennissen, die uit alle macht de oude Tony weer terug proberen te krijgen. Kerry Godliman (Derek) speelt zijn vrouw Lisa, Tom Basden ( Life On The Road ) speelt zijn schoonbroer Matt, Tony Way (Edge of Tomorrow) speelt zijn beste vriend Lenny en David Bradley (Game of Thrones) speelt zijn vader. Daarnaast heeft Ashley Jensen (Extras) een bijrol als de verzorgster van zijn vader.
Alle zes de afleveringen van After Life zijn vanaf 8 maart te bekijken op Netflix. Ricky Gervais werkt momenteel ook voor Netflix aan een gloednieuwe stand-up special.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!