Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Acteurs nemen afscheid van Nashville

  •  
12-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
132 keer bekeken
  •  
Nashville
De opnamen van de allerlaatste aflevering zijn nu afgerond en dat werd door de cast gevierd.
Nashville ging in 2012 in première op de Amerikaanse zender ABC. De eerste seizoenen waren in Nederland te zien op Fox en werden vervolgens ook nog beschikbaar gesteld op Netflix. In 2016 maakte ABC na vier seizoenen echter onverwacht een einde aan de serie. Na een heleboel smeekbedes van fans werd er vervolgens alsnog een vijfde en later ook een zesde seizoen besteld door zender CMT. De verhuizing betekende helaas wel dat de serie in Nederland van televisie verdween en ook van Netflix werd verwijderd. In Amerika gaat het zesde seizoen op 7 juni verder met nieuwe afleveringen. Of seizoen vijf en zes nog ooit naar Nederland komen is niet bekend, maar door de huidige gastrol van Ilse DeLange kwam de serie hier onlangs wel weer in het nieuws.
De grote finale wordt in Amerika uitgezonden op 26 juli en de opnamen daarvan zijn helemaal afgerond. Bekijk hieronder de reacties van een aantal van de acteurs.
Lees ook de recensie van de start van seizoen vijf en beluister de soundtrack.
https://www.instagram.com/p/BhXX2-xh-4g/ https://www.instagram.com/p/BhXZFUlBk52/ https://www.instagram.com/p/BhWjqdWDj--/ https://www.instagram.com/p/BhX3YFnFNWV/
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!