Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Achter de schermen bij Prison Break S5

  •  
13-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
102 keer bekeken
  •  
4222613788
Begin april start Fox met nieuwe afleveringen van Prison Break. De cast en crew van de serie blikken terug op de voorgaande seizoenen en kijken alvast uit naar het vervolg.
Hoewel de doorstart van Prison Break werd geschreven door de originele bedenker Paul Scheuring, waren het de acteurs die hem op het idee brachten. Wentworth Miller (Michael Scofield) en Dominic Purcell (Lincoln Burrows) werkten na de finale van Prison Break namelijk nogmaals met elkaar samen aan The Flash en Legends of Tomorrow. Op de set begonnen ze te praten over een mogelijk vervolg op Prison Break, waardoor de bal voor het eerst weer begon te rollen. En zo is er 8 jaar later alsnog een vijfde seizoen van de serie, met dit keer een internationaal tintje. Weduwe Sara (Sarah Wayne Callies) en haar zwager Lincoln beginnen namelijk te vermoeden dat Michael nog leeft en vastzit in een gevangenis in het Midden-Oosten. En dus wordt er een nieuwe uitbraak op touw gezet, waarbij men vervolgens ook veilig het land uit moet zien te komen.
Bijna alle populaire personages uit de voorgaande seizoenen komen terug, zoals Amaury Nolasco als Sucre, Robert Knepper als T-Bag en Rockmond Dunbar als C-Note. De enige bekende naam die ontbreekt is William Fichtner als Alex Mahone. Nieuwe bijrollen zijn er voor onder andere Rick Yune ( Marco Polo ) en Inbar Lavi (Imposters). Het vijfde seizoen van Prison Break bestaat uit 9 nieuwe afleveringen, te zien vanaf 4 april.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!