Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Achter de schermen bij Netflix-film Bright

  •  
19-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bright
Will Smith en Joel Edgerton vertellen over hun personages in de nieuwe Netflix-film Bright.
De film draait, zoals wel meer films van regisseur David Ayer, om het partnerschap tussen twee agenten in Los Angeles. Deze keer is er echter wel een twist. Het verhaal speelt zich namelijk af in een alternatieve wereld, waarin mensen en magische wezens naast elkaar leven. Hoewel de non-mensen in deze wereld volop gediscrimineerd worden, heeft de ork Jakoby (Edgerton) het toch weten te schoppen tot politieagent. Hij wordt gekoppeld aan de menselijke Ward (Smith), samen moeten ze voorkomen dat een magisch wapen in de verkeerde handen valt. Bright heeft bijrollen voor Noomi Rapace (de originele Girl with the Dragon Tattoo ) en Edgar Ramirez ( American Crime Story ). Het script komt van Max Landis, de bedenker van Dirk Gently , dat net weer begonnen is op BBC America.
Bright (met een budget van 90 miljoen dollar de duurste Netflix-film tot nu toe) is vanaf 22 december te zien op Netflix. Volgende week zal de VOD-dienst een nieuwe trailer vrijgeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!