Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Absentia: eerste blik op het tweede seizoen

  •  
15-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Absentia S02 poster
Op 14 juni keert Castle-veteraan Stana Katic terug met meer afleveringen van haar nieuwe thrillerserie.
Absentia markeert de eerste vaste rol van Stana Katic in een tv-serie, sinds het einde van Castle in 2016. Ze geeft in de thriller gestalte aan Emily Byrne, een FBI-agente die tijdens haar jacht op een moordenaar plots van de aardbodem verdwijnt. Zes jaar later wordt ze gevonden in een hutje in de bossen, maar kan ze zich niet herinneren wat er precies is gebeurd. Na haar terugkeer blijkt ook nog dat de man met wie ze een kind had is hertrouwd met een andere vrouw. In het tweede seizoen probeert Emily weer een normaal leven te leiden, maar blijkt ze niet meer de persoon die ze was voor haar ontvoering. Ze laat een lokale agent (Angel Bonanni) verder onderzoek doen naar haar mysterieuze verleden, maar dat heeft al snel dodelijke gevolgen.
Het tweede seizoen van Absentia komt 14 juni naar Amazon Prime, waar het eerste seizoen ook te zien is. Het eerste seizoen is in Nederland ook te zien op Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!