Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

ABC verlengt drie series van Shonda Rhimes

  •  
13-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
790093419
Grey’s Anatomy, Scandal en How to Get Away with Murder gaan langer door. ABC verlengt alle drie de drama's met een volgend seizoen.
De series hebben allemaal één ding gemeen; ze zijn afkomstig van Shonda Rhimes, een van de vooruitstrevendste tv-producenten – lees meer daarover in dit artikel – van dit moment. Grey’s Anatomy is de langstlopende van het stel. Die ziekenhuisserie met Ellen Pompeo is toe aan alweer zijn veertiende seizoen. Scandal , met Kerry Washington als crisismanager in Washington, is nu zeker van een zevende seizoen. Het zesde seizoen van Scandal ging nog maar een paar weken geleden van start op ABC. Lees onze recensie van de seizoensopener. How to Get Away with Murder , met Viola Davis (vanaf donderdag in de bioscoop te zien in het voor vier Oscars genomineerde Fences ) als docent strafrecht, werd verlengd met een vierde seizoen. Lees hier onze recensie van de eerste aflevering van het huidige derde seizoen. Rhimes produceert op ABC tevens de misdaadserie The Catch , dat volgende maand start met een tweede seizoen.
Later dit jaar gaat ook Rhimes' volgende serie, momenteel getiteld Still Star-Crossed , in première op ABC. De eerste twee seizoenen van How to Get Away with Murde r zijn in Nederland momenteel terug te kijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!