Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Town Called Malice: Britse misdaadserie verschijnt bij SkyShowtime

  •  
25-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
550 keer bekeken
  •  
SL_14_ATownCalledMalice_S01

Een Britse misdaadfamilie (met Jason Flemyng en Martha Plimpton) verruilt het druilerige Londen voor het zonnige Spanje.

Foto credit: SkyShowtime

De nieuwe misdaadthriller A Town Called Malice zal in Nederland straks wekelijks te zien zijn bij SkyShowtime. Het Britse drama speelt zich af in de jaren tachtig en draait om een criminele familie uit Zuid-Londen. Om aan de aandacht van de politie te ontsnappen vlucht het jongste familielid Gene Lord (Jack Rowan) samen met zijn verloofde Cindy (Tarirah Sharif) naar de Costa del Sol. Niet veel later raken ze ook in Spanje verwikkeld in criminele praktijken, waarna de rest van de familie hen achterna reist. Jason Flemyng en Martha Plimpton spelen de patriarch en matriarch van de familie en verder is ook Dougray Scott (Irvine Welsh’s Crime) te zien. De misdaadthriller werd bedacht en geschreven door Nick Love (The Sweeney), die eerder werkte aan de Britse politieserie Bulletproof.

A Town Called Malice is vanaf vrijdag 12 mei wekelijks te zien bij SkyShowtime, dat om te beginnen aftrapt met de eerste drie (van de in totaal acht) afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!