Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Series of Unfortunate Events S03 heeft trailer

  •  
11-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
A Series of Unfortunate Events S03
Begin volgend jaar wordt de eigenzinnige boekverfilming afgesloten met een derde en laatste seizoen.
A Series of Unfortunate Events is een adaptatie van de boeken die Daniel Handler schreef onder het pseudoniem Lemony Snicket. In de serie zelf duikt Snicket (gespeeld door Patrick Warburton) tevens op als de verteller. De reeks volgt drie kinderen, die hun ouders verliezen bij een brand. Door een misverstand krijgen ze de doortrapte graaf Olaf (Neil Patrick Harris) toegewezen als voogd, en die probeert op allerlei listige manieren beslag te leggen op hun erfenis. In het derde seizoen krijgen de kinderen dan eindelijk antwoord op de vragen omtrent de dood van hun ouders en de geheime organisatie VFD. Daarnaast komen ze voor het eerst oog in oog te staan met Lemony Snicket en verder onthult de trailer ook de nieuwe personages van Allison Williams (Girls) en Max Greenfield (New Girl).
De laatste reeks van A Series of Unfortunate Events verschijnt 1 januari op Netflix. De adaptatie komt van Mark Hudis (That 70's Show) en Barry Sonnenfeld (Men in Black).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!