Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Place to Call Home S05 begint op 16 augustus

  •  
09-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
A Place to Call Home S05
De Australische serie over de belevenissen de steenrijke familie Bligh wordt volgende maand hervat op NPO 2.
A Place to Call Home werd bedacht door Bevan Lee (Winners & Losers). De serie volgt Sarah Adams (Marta Dusseldorp), die ruim twintig jaar in Europa verbleef, maar na de Tweede Wereldoorlog uiteindelijk terugkeert naar haar thuisland Australië. Daar krijgt ze onder meer te maken met de matriarch van de rijke familie Bligh (Noni Hazlehurst). Het vijfde seizoen maakt een tijdsprong naar 1958. Inmiddels is er veel veranderd in de Australische samenleving: traditionele waarden staan onder druk, jongeren beginnen zich te roeren en de rijke families zien hun maatschappelijke positie afkalven. Daarnaast heeft een onzichtbare vijand het gemunt op de bewoners van Ash Park. Temidden van dit tumult lijkt voor Sarah en de familie Bligh alleen de liefde nog enige houvast te bieden.
Het vijfde seizoen van A Place to Call Home gaat 16 augustus in première op NPO 2. Bekijk ook de trailer. In Australië start volgende maand het zesde en laatste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!