Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Million Little Things: vijfde seizoen heeft datum bij Videoland

  •  
07-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5595 keer bekeken
  •  
a-million-little-things_FU34A1

© ABC

Het slotseizoen van het drama over vrienden in Boston die na een tragedie meer uit het leven willen gaan halen bestaat uit in totaal 13 afleveringen.

Dit jaar kwam het vijfde seizoen van A Million Little Things ten einde op de Amerikaanse televisie en vanaf 21 augustus is de reeks hier in Nederland te streamen bij Videoland. Het vijfde seizoen is tevens het laatste seizoen en bestaat uit in totaal 13 afleveringen. De tragikomische serie A Million Little Things draait om een aantal vrienden uit Boston die een enorme klap krijgen te verwerken wanneer een van hen (Ron Livingston) plots een einde aan zijn leven maakt. Na die onverwachte schok realiseren ze zich hoe fragiel het leven is en proberen ze meer waarde te hechten aan familie en vriendschap. De cast van de serie bestaat uit onder meer David Giuntoli (Grimm), Romany Malco (Weeds) en Allison Miller (Terra Nova). Het drama werd bedacht door DJ Nash, bekend van onder meer Truth Be Told en Growing Up Fisher.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!