Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Confession komt naar NPO Start Plus

  •  
25-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
A Confession
Martin Freeman (Sherlock) speelt een detective die over de schreef gaat om een bekentenis op tafel te krijgen.
Als Martin Freeman op televisie een misdaad probeert op te lossen, doet hij dat meestal als de assistent van Sherlock Holmes, maar de acteur mocht onlangs ook zelf een Britse crimi dragen. In het op feiten gebaseerde A Confession geeft hij gestalte aan detective Steve Fulcher, die alles op alles zet om een verdwenen vrouw terug te vinden. Hij stuit op een eerdere verdwijning die mogelijk iets met zijn huidige zaak te maken heeft. Bijrollen zijn er voor Siobhan Finneran (Downton Abbey) en Imelda Staunton (Vera Drake). De serie is mede gebaseerd op de moordzaak rond de 22-jarige Sian O'Callaghan uit 2011. Destijds ging de echte Steve Fulcher over de schreef tijdens het op tafel krijgen van een bekentenis, in de hoop op tijd de locatie van een slachtoffer te achterhalen.
Het zesdelige drama A Confession is vanaf 18 oktober in zijn geheel te zien bij NPO Start Plus. De reeks is vanaf 7 november tevens wekelijks te volgen op NPO 1 Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!