Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

65: actiefilm met Adam Driver verschijnt in september op Netflix

  •  
21-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
564 keer bekeken
  •  
65

Een piloot stort neer op aarde maar dan 65 miljoen jaar geleden en moet zich een weg banen door een gevaarlijk gebied met prehistorische wezens.

De scifi-thriller 65 met Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens) is vanaf zaterdag 16 september te zien op Netflix, nadat de film in maart van dit jaar nog in de Nederlandse bioscopen verscheen. In 65 stort piloot Mills (Driver) neer op een onbekende planeet. Al snel blijkt dat hij op aarde is beland, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Samen met de jonge Koa (Ariana Greenblatt uit Barbie) moet hij zich nu een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens. Ook Chloe Coleman en Nika King zijn in de film te zien. 65 werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck en Bryan Woods, die eerder als scenaristen werkten aan het door John Krasinski verfilmde A Quiet Place. Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man) is een van de producenten van de film.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!