Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

3Below onthult een eerste trailer

  •  
12-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
3Below
Diego Luna (Narcos: Mexico) en Tatiana Maslany (Orphan Black) zijn te horen in de opvolger van Trollhunters.
Net als Trollhunters speelt 3Below zich af in het plaatsje Arcadia. Dit keer volgen we geen trollenjagers, maar drie buitenaardse wezens. De koninklijke aliens Krel (Diego Luna uit Narcos: Mexico ) en Aja (Tatiana Maslany uit Orphan Black ) maken samen met hun bodyguard Vex (Nick Offerman uit Parks and Recreation) een noodlanding op aarde, waar ze zich voordoen als mensen, terwijl ze zich proberen aan te passen aan onze cultuur. 3Below werd bedacht door Oscarwinnaar Guillermo del Toro ( Pinocchio ), die tevens verantwoordelijk is voor Trollhunters en het aankomende Wizards, dat zich ook afspeelt in Arcadia. De series bevatten een aantal cross-overs (Luna en Maslany waren al heel even te horen in Trollhunters) en werden allemaal geanimeerd door Dreamworks.
Het eerste seizoen van 3Below is vanaf 21 december te zien op Netflix. Alle drie de seizoenen van Trollhunters zijn daar ook al beschikbaar en Wizards volgt in 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!