Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

3%: Netflix onthult trailer voor tweede seizoen

  •  
06-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3% S01
Het tweede seizoen van de uit Brazilië afkomstige Netflix Original 3% gaat eind deze maand in première.
De dystopische thriller speelt zich af in een toekomst, waarin de kloof tussen arm en rijk enorm groot is geworden. Bijna iedereen leeft in sloppenwijken, maar elke twintigjarige maakt kans op een beter leven. Wanneer je een zware selectieprocedure genaamd The Process succesvol doorloopt, mag je namelijk toetreden tot een klein gezelschap dat zich begeeft in een paradijselijke omgeving, die bekend staat als The Offshore. Slechts 3% van de deelnemende kandidaten weet de procedure echter met succes af te sluiten. Bianca Comparato speelt in 3% de hoofdrol als Michele, een jonge vrouw die haar broer na zijn deelname aan The Process nooit meer terug zag keren. De serie werd bedacht door Pedro Aguilera en César Charlone (cinematograaf van de Braziliaanse succesfilm City of God) regisseerde een aantal van de afleveringen.
Het tweede seizoen van 3% is vanaf 27 april te bekijken op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe trailer, die wel een aantal grote spoilers uit het vorige seizoen weggeeft.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!