Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

3%: Netflix kondigt derde seizoen aan

  •  
04-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3% S02
In 2019 verschijnen er weer nieuwe afleveringen van de in Brazilië geproduceerde Netflix Original.
De tweede reeks van 3% werd eind april vrijgegeven op Netflix en vandaag maakte de VOD-dienst bekend dat er een derde seizoen in de maak is. Bekijk de aankondiging hieronder. De dystopische serie speelt zich af in een toekomst waarin het grootste gedeelte van de mensen leeft in armoede, terwijl een klein groepje zich begeeft in een paradijselijke omgeving die bekend staat als 'het Eiland'. Om op 'het Eiland' terecht te komen, moet je echter eerst een loodzware selectieprocedure genaamd 'het Proces' doorlopen. In het tweede seizoen van 3% zagen we door middel van flashbacks wat meer over het ontstaan van 'het Eiland' en ook de strijd van de rebellen ('het Doel') tegen 'het Proces' werd verder uitgediept. De hoofdrollen in de thrillerserie worden gespeeld door João Miguel en Bianca Comparato.
Het derde seizoen van 3% verschijnt in 2019 op Netflix. Onlangs verlengde de VOD-dienst ook O Mecanismo , een andere Braziliaanse Original, met een tweede reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!