Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

3%: eerste blik op tweede seizoen

  •  
20-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3%
Vanaf 27 april kun je kijken naar nieuwe afleveringen van de allereerste Braziliaanse Netflix Original.
De aankondiging ging ook gepaard met een korte teaser, waarin zowaar al een aantal  opvallende beelden uit de tweede reeks onthuld worden. Het dystopische 3% speelt zich af in een toekomst waarin de kloof tussen arm en rijk gigantisch is geworden. Het grootste deel van de bevolking leeft in armoede, terwijl een klein groepje mensen zich begeeft in een paradijselijke omgeving, die bekend staat als the Offshore. En om toe te treden tot the Offshore moet je een onwaarschijnlijk brute selectieprocedure door zien te komen, die door slechts drie procent van de deelnemende kandidaten succesvol wordt afgesloten. De hoofdrol in de door Pedro Aguilera bedachte serie is voor Bianca Comparato en César Charlone (de voor een Oscar genomineerde cinematograaf van City of God) regisseerde een aantal van de afleveringen.
Het nieuwe seizoen gaat 27 april in première op Netflix. Deze maand verschijnt met The Mechanism (23 maart) eerst nog een andere Braziliaanse Original op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!