Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

24-acteur Carlos Bernard terug voor 24: Legacy

  •  
10-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
carlos
Carlos Bernard is de eerste acteur uit 24 die officieel is aangekondigd voor de spin-off 24: Legacy. Zijn personage Tony Almeida was voor het laatst te zien in het zevende seizoen.
Het personage van Bernard leek in het vijfde seizoen van 24 te zijn gestorven, maar kwam in het zevende seizoen toch weer boven water. In de eerste jaren van de actieserie was hij een bondgenoot van de door Kiefer Sutherland ( Designated Survivor ) gespeelde Jack Bauer, maar later veranderde hij in een door wraak geobsedeerde terrorist. Tony Almeida was nog wel heel even te zien in een scène uit de recente 24 -revival Live Another Day, waarin we hem aantroffen in de gevangenis. Die scène, waarin hij een deal probeert te sluiten met de federale overheid, werd echter uit de serie geknipt en is alleen nog terug te vinden op de dvd. Bernard is het eerst castlid van 24 die een rol krijgt in Legacy, hoewel een latere terugkeer van Sutherland nog niet helemaal is uitgesloten.
Een doorstart van 24 zonder Sutherland, klinkt natuurlijk een beetje als een Lethal Weapon zonder Mel Gibson en Danny Glover. Toch durfde de 27-jarige Corey Hawkins het aan om de hoofdrol in Legacy op zich te nemen. Hawkins speelde eerder Dr. Dre in de succesvolle N.W.A.-film Straight Outta Compton en is volgend jaar te zien met Tom Hiddleston en Samuel L. Jackson in de film Kong: Skull Island. 24: Legacy gaat op 5 februari van start op Fox. Kiefer Sutherland is één van de producenten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!