Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

13 Reasons Why: trailer voor het derde seizoen

  •  
14-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13 Reasons Why S03
De verhaallijn rond Hannah is afgesloten, en dus staat er dit seizoen een ander sterfgeval centraal.
Begin deze maand werd het derde seizoen van 13 Reasons Why ook al voorzien van een trailer , maar die bevatte nog geen beelden uit de nieuwe afleveringen zelf. Een tweede trailer laat nu wel concreet zien wat we zoal kunnen verwachten. De verhaallijn rond Hannah Baker, waar de serie in het eerste seizoen mee opende, is afgesloten en het derde seizoen draait SPOILER om een nieuwe misdaad. Bryce Walker (Justin Prentice) is namelijk vermoord en aangezien veel mensen op school hem al dood wensten, is iedereen een verdachte, inclusief Clay (Dylan Minnette). De trailer onthult verder dat Benito Martinez (The Shield) aan de cast is toegevoegd als een sheriff bij de politie. Er is overigens ook al een vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why in de maak.
Het derde seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 23 augustus te zien op Netflix. Lees ook de recensie van het tweede seizoen en beluister daarnaast ook de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!