Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Kom je naar het BNNVARA Festival?

16 sep 2019
  •  
leestijd 1 minuten
bnnvara festival3
Kom naar de lezing van Floortje Dessing over het einde van de wereld, naar Sinan Can over buitenlandjournalistiek en naar Tim Hofman over de impact van #BOOS: het programma van het eerste BNNVARA Festival is rond!
Hoe gaat het nu met de mensen die Floortje Dessing eerder portretteerde in Floortje Naar Het Einde Van De Wereld ? Om daar antwoord op te krijgen, bezoekt ze deze maanden opnieuw een paar oud-kandidaten. Hoe gaat het bijvoorbeeld nu met de Amerikaanse Maggie, die een weeshuis in India runde? Floortje vertelt er zelf over op het eerste BNNVARA Festival, 27 oktober op de Westergas in Amsterdam. Kom ook!
Floortje is natuurlijk maar één van de sprekers op het festival. Tim Hofman komt spreken over zijn programma #BOOS en de impact die teweeg wordt gebracht. Sinan Can komt vertellen over buitenlandjournalistiek. Jurre Geluk gaat in gesprek met twee kandidaten van het nieuwe seizoen Je Zal Het Maar Hebben, enzovoorts, enzovoorts, het hele programma staat hier !
Geinig: je kunt testen hoe jouw kennis van de Nederlandse taal ervoor staat – uiteraard onder leiding van Astrid Joosten . En Menno Bentveld test je kennis over natuur en milieu! En Chris Zegers komt met een inspiratiesessie, en, en, nou ja, klik hier!
Kaarten bestel je hier .
PS: Nico Dijkshoorn komt dichten!

Meer over:

,