Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Chris en Maurice geven inspiratiesessie tijdens BNNVARA Festival

19-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
chriszegers_bnnvarafestival

Op 27 oktober van 13.00 tot 20.00 uur organiseert BNNVARA zijn eerste festival op de Westergas in Amsterdam. Deze eerste editie staat de hele dag in het teken van BNNVARA-programma’s. Zo ook van 3 op Reis.

 

Chris geeft tijdens het festival een inspiratiesessie aan de hand van 3 op Reis en zijn nieuwe programma Forever Young. Ook komt Maurice langs om een college te geven over onze nieuwste topbestemming: Nederland.

 

Verder gaat Floortje Dessing in gesprek over haar programma Naar Het Einde van de Wereld, vertelt Tim Hofman over #BOOS, is er theater en kan je naar verschillende BNNVARA docu’s en series kijken. Maar naast de inhoud, geniet je tijdens het festival van muziek van de BNNVARA radio dj’s en van lekkere hapjes en drankjes.

 

Benieuwd naar de gehele line-up? Klik hier

Tickets voor het festival scoor je hier.

 

Algemene info:

  • Zondag 27 oktober, Westergas in Amsterdam
  • 13.00 – 20.00 uur
  • Locaties: Machinegebouw, Theater, Ketelhuis, Studio DWDD en Studio Pauw

Meer over:

bnnvara, festival
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.