Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Iedere zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!

VOLG ONS

Kassa

Kom naar het BNNVARA Festival!

19 sep 2019
  •  
leestijd 1 minuut
BNNVARA vlag 1920x1080[1]
De eerste editie van het BNNVARA Festival staat de hele dag in het teken van de programma’s die wij als BNNVARA maken. Speciaal voor onze BNNVARA-leden en fans van al onze programma's! 
BNNVARA is een beweging van makers met een missie. Daarom willen we onze makers en redacteuren verbinden met BNNVARA-leden en fans. Floortje Dessing gaat in gesprek over haar programma Naar  Het Einde Van De Wereld . Er zijn journalistieke masterclasses, Tim Hofman vertelt over  #BOOS , er is theater en vanuit Het Ketelhuis in Amsterdam kun je naar diverse BNNVARA-docu’s en series kijken en de Belbus is aanwezig! Lees hier de volledige line-up .
Wij zijn voor ontmoetingen en wat is daarvoor een betere plek dan een  BNNVARA Festival ? Naast veel inhoud, kun je op het BNNVARA Festival   natuurlijk ook genieten van muziek van onze radio dj's, een hapje en een drankje!

Wanneer en waar wordt het festival gehouden?

Wanneer: Zondag 27 oktober, Westergas in Amsterdam
Hoe laat: 13.00 – 20.00 uur
Waar: Westergas in Amsterdam
Locaties: Machinegebouw, Theater, Ketelhuis, Studio DWDD en Studio Pauw
Aanmelden kan via bnnvarafestival.nl . Hopelijk zien we je op het festival!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's