Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Bram verlaagde zijn huur met 135 euro per maand

  •  
17-05-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1355 keer bekeken
  •  
De Huur is Te Duur - Bram

De Huur is Te Duur - Bram

Bereken de maximale huur voor jouw sociale huurwoning via de Huurcheck!

Bram betaalde 375 euro voor zijn kamer. ‘Het is eigenlijk niet heel veel meer dan een bezemkast. Ik wist eigenlijk vanaf het begin af aan al dat de huurprijs die bij dit huis kwam kijken gewoon veel te hoog was.’ Om dat te testen, begon hij een procedure bij de Huurcommissie: 'De prijs die ik eigenlijk moest betalen was 240 euro per maand.’ Hij kreeg het te veel betaalde geld terug én een huurverlaging. 

Nieuw jongeren meldpunt Woonbond
Wil je graag een misstand op de huurmarkt melden? Dat kan bij de Woonbond. Mede vanwege de actie van BNNVARA heeft de Woonbond een nieuw meldpunt in het leven geroepen waar jongeren en starters terecht kunnen om misstanden op de huurmarkt te melden. De belangenorganisatie wil deze problemen aankaarten en zich inzetten voor huurders om de problemen aan te pakken.  

Praat mee met #dehuuristeduur

Voor meer informatie:

Wij zijn tegen het uitknijpen van jongeren op de woningmarkt. Jij ook? Steun ons met een donatie en maak samen met ons nog meer lawaai! 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.