Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Reisinspiratie nodig? Wij verklappen onze nieuwste bestemmingen

01-11-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
169 keer bekeken
  •  
Lodz in Polen

© Mariola Anna S / Shutterstock.com

Lesotho, Zuid-Afrika, Oezbekistan, Libanon, Oekraïne, Slowakije; om maar even wat landen te noemen. Ja, we hebben het nieuwe seizoen goed afgetrapt met deze bestemmingen, maar er zijn nog veel meer uithoeken van de wereld te ontdekken. De laatste dagen van 2019 en in 2020 kan jij gaan genieten van de volgende landen op je beeldscherm...
Verenigde Staten
The U.S.A... Het duurt wel even voordat je daar alles hebt gezien. Daarom zijn wij vastbesloten om ook dit seizoen weer een deel van het immense land vol contrasten en uitersten te bezoeken. Chris roadtript door de woestijnen van Arizona en New Mexico. In die laatste staat zijn we zelfs nog nooit geweest. Grillige natuur, authentieke dorpen met bijzondere tradities en gebruiken én natuurlijk een all you can eat-wedstrijd waar Chris aan meedoet. Want je bent in Amerika of je bent het niet. Vanaf 10 november op de buis! 
Arizona & New Mexico - Chris

© 3 op Reis

Italië
Ieders favoriete reisbestemming; hoe kunnen we Italië overslaan in dit rijtje? Dit keer gaat Nienke naar het beeldschone Lago di Molveno en de bergen eromheen (niet voor mensen met hoogtevrees), Genua, Milaan en het grootste risottofestival van het land. En ja, dat is inderdaad zo lekker als het klinkt. 
Lago di Molveno

© 3 op Reis

Doel in België
Ook dichtbij huis is genoeg avontuur te vinden. Zoals in de Belgische spookstad Doel, die Geraldine bezoekt. Verwacht verlaten huizen met dichtgetimmerde ramen en een hoop graffiti. Het (bijna) verlaten dorp dichtbij Antwerpen geeft een spannend en mysterieus gevoel. Maar bedenk wel dat er nog zo'n 25 mensen wonen in Doel, dus respecteer het dorp. 
Doel in België

© HUANG Zheng / Shutterstock.com

Nederland
Om de vlieguitstoot te verminderen laten we elke aflevering een alternatieve bestemming dichtbij huis zien. Want we vergeten soms hoe mooi Nederland is. We hebben komende tijd dus weer vele bestemmingen in petto, waaronder de leukste plekken in Eindhoven, Rotterdam en De Biesbosch. Weet jij nog meer verborgen, coole plekken in Nederland? Tip ons via Facebook of Instagram
Rotterdam skyline

© Ali Suliman / Shutterstock.com

Polen
Geraldine maakt haar roadtrip door Oost-Europa af in Polen. En nee, dan gaan we niet naar het bekende Warschau of Krakau. We gaan langs Łódź en Szczecin. Twee nieuwe steden om op jouw verlanglijst te zetten na het zien van deze afleveringen in december en januari. 
Lodz in Polen

© Mariola Anna S / Shutterstock.com

Colombia
Chris vertrekt naar Colombia voor een reis die zich echt buiten de gebaande paden afspeelt, namelijk in de regio Meta. Dit deel was een lange tijd onbegaanbaar vanwege burger- en drugsoorlogen en andere gewapende conflicten. Drie jaar geleden werd er een vredesakkoord gesloten en sindsdien bloeit de regio langzaamaan op. Meta is nu open voor reizigers, maar het blijft een risicovol gebied. Het is dus belangrijk om een reis naar Meta goed voor te bereiden. 
Heb jij het budget momenteel niet voor zo'n lange reis? Dan koop je toch een treinkaartje en verdwijn je lekker naar onze Zeeuwse kust. Hier vind je alle tips voor een weekend in Zeeland.

Of overnacht in Nederland in een van deze bijzondere, knusse huisjes. 
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.