Sfeerfoto van Werken Bij

Werken Bij

BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving, en betrekken als mediaorganisatie iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn.
Werken Bij

Aan de slag bij BNNVARA

11 feb 2019
  •  
leestijd 2 minuten
13403317_606667746150494_3015065921414367370_o
Over Ons
BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Vacatures
Om deze programma’s te kunnen maken zijn we regelmatig op zoek naar leuke, toffe nieuwe collega’s. Op vacaturepagina vind je de actuele vacatures. Zit jouw droombaan erbij? Vul dan het formulier in bij de juiste vacature.

Stages
Studeer je nog om zo'n toptalent te worden? Kijk dan bij de stages of er iets bij jouw opleiding aansluit. Voor alle stages word je verwezen naar mediastages.nl die dit organiseert voor alle omroepen.
Academy
Wil je eerst ervaring opdoen in de Mediawereld voordat je officieel aan de slag gaat? De BNNVARA Academy is dé plek om klaargestoomd te worden voor een baan in de media. Je draait een half jaar mee in de molen van BNNVARA. In dat half jaar draag je niet alleen bij aan jouw afdeling, maar volg je ook een hoop masterclasses. Het gaat om een fulltime leer-werktraject, waarbij de nadruk vooral ligt op dóen.  Voor of achter de schermen, radio, televisie óf online alles is mogelijk! Bekijk de   website  van BNNVARA Academy voor meer informatie over het traject en de aanmeldprocedure.

Vragen
Voor vragen over een vacature kan je terecht bij de persoon die onderaan de betreffende vacature staat. Voor vragen over een stage kan je contact opnemen met Mediastages.