Wil jij je ook inzetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving? Kom bij ons werken!

Aan de slag bij BNNVARA

31-03-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
8256 keer bekeken
  •  
tim_demo
Over Ons
Bij BNNVARA maken we verhalen die nodig zijn, die ertoe doen. Wij maken dingen bespreekbaar, doorbreken taboes en willen de waarheid boven tafel krijgen. We maken programma’s als Zembla, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Spuiten en Slikken, Sanders Vriendenteam, De Nieuws BV, First Dates en BOOS.

Vacatures
Om deze programma’s te kunnen maken zijn we regelmatig op zoek naar leuke, toffe nieuwe collega’s. Op vacaturepagina vind je de actuele vacatures. Zit jouw droombaan erbij? Vul dan het formulier in bij de juiste vacature.

Stages
Studeer je nog om zo'n toptalent te worden? Kijk dan bij de stages of er iets bij jouw opleiding aansluit. Voor alle stages word je verwezen naar mediastages.nl die dit organiseert voor alle omroepen.
Academy
Wil je eerst ervaring opdoen in de Mediawereld voordat je officieel aan de slag gaat? De BNNVARA Academy is dé plek om klaargestoomd te worden voor een baan in de media. Je draait een half jaar mee in de molen van BNNVARA. In dat half jaar draag je niet alleen bij aan jouw afdeling, maar volg je ook een hoop masterclasses. Het gaat om een fulltime leer-werktraject, waarbij de nadruk vooral ligt op dóen.  Voor of achter de schermen, radio, televisie óf online alles is mogelijk! Bekijk de website  van BNNVARA Academy voor meer informatie over het traject en de aanmeldprocedure.

Vragen
Voor vragen over een vacature kan je terecht bij de persoon die onderaan de betreffende vacature staat. Voor vragen over een stage kan je contact opnemen met Mediastages. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.