Wil jij je ook inzetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving? Kom bij ons werken!

Open sollicitatie

  •  
01-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
13743 keer bekeken
  •  
bnnvara_medewerkers_310123-117_internet

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar wil je graag bij BNNVARA werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Reageer via de sollicitatieknop, zodat we jouw gegevens kunnen opslaan in ons recruitmentsysteem.  

We zijn benieuwd naar jou en waar jij naar op zoek bent! We kunnen helaas niet garanderen dat we je zullen benaderen, omdat we misschien geen passende vacature hebben. Daarnaast raden we aan om de vacatures op deze website en LinkedIn in de gaten te houden. 

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.  

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) uitdaging, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken. 

NB als je je open sollicitatie indient bewaren we je gegevens voor een jaar. Na dit jaar nemen we contact met je op over het bewaren van je gegevens. Je kunt tussentijds altijd je toestemming intrekken. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.