Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vroege Vogels Radio | 26 november 2023

23-11-2023

Vroege Vogels Radio op NPO Radio 1 wordt zondag gepresenteerd door Menno Bentveld vanuit het Naardermeer van 7.00 tot 10.00 uur. Onder andere in de uitzending: het dieet van mosasaurussen, kunstzinnige foto's van zeedieren en wat de winst van de PVV betekent voor natuur- en milieubeleid in Nederland. De column is deze week van Paulien Cornelisse. Download de podcast van de hele uitzending of onze nieuwe podcastserie 'Zo klonk Nederland, van mammoet tot halsbandparkiet' via NPO Radio 1 of via je favoriete podcast app.

Lees meer in de onderstaande artikelen:

Wat de winst van de PVV betekent voor natuur en milieu 

Mosasaurus was dol op zeevruchtenbanket 

Van blauwtipje tot blaasjeskrab: de pracht van kleine zeedieren

Hoe krijgen we het landschap weer in balans?

Column van Paulien Cornelisse: Sheffield

Fenolijn 26 november 2023 

Hoogwater in Biesbosch, 25 jaar Milieu Centraal en alle overige onderwerpen

Muzieklijst 26 november 2023

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties

Zeevlinders
Zeevlinders26 nov. 2023 - 11:11

Ha Vroege vogels redactie, Al een aantal maal heb ik gezocht na de uitzending naar jullie besproken boeken. Mooie natuurverhalen, naslagwerken van bevlogen natuurliefhebbers, maar ik kan het op de Vroege vogel site niet meer terug vinden, zeer frustrerend . Veel onderwerpen staan op het programma van die week , maar niet het besproken boek. Waar kan ik dat vinden en kunnen jullie dit zo aanpassen dat het wel makkelijker te vinden is . Met een natuurgroet, Marianne van Winsen