Vroege Vogels

OPROEP: Vanaf waar op de wereld volg jij Vroege Vogels? #overdegrens

  •  
18-11-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
732 keer bekeken
  •  
overdegrens

Woon of werk jij in het buitenland en volg je Vroege Vogels? Of je nu in de  bergen zit of door het tropische regenwoud trekt, we zijn op zoek naar jou!

Verhalen over de Chinese bloedfazant, de kuifkoekoek uit Spanje of de zwijnen van Berlijn: onze buitenlandse luisteraars maken bijzondere dingen mee in de natuur. Dit jaar wijden we voor de derde keer op een rij een complete radio-uitzending aan de natuur over de grens. Woon of werk jij over de grens en luister je graag naar Vroege Vogels? Wij willen weten wat je daar ziet, hoort, en meemaakt qua natuur. Maar ook; welke uitdagingen spelen er in jouw land?

Wil je je natuurverhaal met ons delen? Je kunt je op de volgende manieren aanmelden onder vermelding van #overdegrenzen:

Wil je een indruk krijgen hoe een uitzending gevuld met luisteraars in het buitenland eerder klonk? Klik dan op de onderstaande linken:

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties

Ogentroost
Ogentroost10 nov. 2021 - 15:06

Soms krijgen we de indruk dat de provincies Noord Brabant en Limburg wat stiefmoederlijk aan bod komen in de TV uitzendingen.

van Koulil Jacqueline
van Koulil Jacqueline18 okt. 2020 - 13:46

Ik volg vroege vogels vanuit Waldenbuch, Baden-Württemberg. Zowel op tv als op de radio.

Tem
Tem4 okt. 2020 - 7:43

Ik luister graag naar vroege vogels. Jammer dat sprekers vaak zo slecht uit hun woorden komen. Bij het item over de vistrap, was ik snel weg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.