Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke zaterdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Vroege Vogels TV op de Kaart

Om de 100ste uitzending van Vroege Vogels TV te vieren, openen we het nieuwe seizoen met een goedgevulde landkaart. Wil je weten welke natuurgebieden TV bij jou in de buurt heeft bezocht? Kijk dan op de onderstaande interactieve kaart en laat je verrassen door de natuur in Nederland:

Sinds vier jaar bezoeken we voor TV telkens weer een nieuw natuurgebied in Nederland. Ook voor het nieuwe seizoen van 2022 liggen in allerlei hoeken en gaten van Nederland gebieden klaar om door Willemijn, Menno en de kijkers te worden ontdekt. Zaterdag 2 april 2022 starten we een speciale uitzending waarin alles draait om plankton en de uitzending daarop gaat over uitsterven of aanpassen.

Lees  meer in het persbericht en kijk vanaf 2 april elke zaterdag om 19.50 uur naar Vroege Vogels TV op NPO 2!

Een aantal van onze uitzendingen konden niet op deze kaart worden weergegeven omdat ze verspreid over het land zijn opgenomen:
In het spoor van de wolf (9 april 2021)
Volop natuur in de winter (26 maart 2021)
De IJstijden (20 maart 2020)
Natuur langs de snelweg (9 september 2020)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.