Sfeerfoto van VARAgids
VARAgids
VARAgids
De VARAgids online heeft uitgelichte artikelen, allerlei winacties, podcasts en het tv-overzicht.
VARAgids

Silent talkshow met Sinan Can

Sinan Can

Tijdens de Vierdaagsefeesten Nijmegen ontvangt VARAgids-columnist Sinan Can drie gasten met een link naar de stad – en u kunt erbij zijn of via een livestream volgen.

Het terras van debatcentrum LUX in Nijmegen is ten tijde van de Vierdaagse het decor van een nieuw initiatief van dagblad De Gelderlander en VARAgids: de ‘silent talkshow’ Via 44, gepresenteerd door Sinan Can en verslaggever Geert Willems. Omdat op die data de stad bruist en veel geluid maakt, krijgen bezoekers van de talkshow een koptelefoon en kunnen ze live meeluisteren naar het gesprek van Can en Willems.

Hoofdredacteur Yeliz Çiçek van Vogue Nederland, zangeres Lakshmi en programmamaakster Eva Eikhout schuiven tijdens de Vierdaagse aan bij silent talkshow Via 44, van documentairemaker Sinan Can en verslaggever Geert Willems van de Gelderlander.

Op een podium op ons terras verzorgen Sinan Can en Geert Willems een silent talkshow op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 juli, tijdens de Vierdaagsefeesten. Alledrie de gasten hebben een verleden of heden met Nijmegen en delen in Via 44 jeugdherinneringen en anekdotes van vroeger en nu in een informele setting.

Het aantal plekken (lees: het aantal koptelefoons) is beperkt, maar de talkshows zijn ook via het web te volgen. Via deze link kunt u t.z.t. de show live volgen (nu vindt u op deze plek meer info over het initiatief). Wie de gasten zijn, wordt ook in de week van 20 juni bekendgemaakt, via dezelfde link.

De talkshows vinden plaats op 19, 20 en 21 juli om 20.00. Via de VARAgids Avondeditie (aanmelden kan hier) herinneren we t.z.t. aan de uitzending.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor de dagelijkse VARAgids Avondeditie!