Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Who is America? verschijnt bij Videoland

  •  
22-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Who Is America?
De satirische tv-show van Sacha Baron Cohen (Borat) was in Nederland eerder te zien bij de NPO.
Who Is America? is vanaf volgende maand te zien bij Videoland. De politieke satire bevat verschillende typetjes van Sacha Baron Cohen, de Britse komiek die bekend werd door het spelen van Ali G en Borat. In Who Is America? interviewt hij 'in character' als onder anderen een Israëlische anti-terreur-expert, een Britse ex-gevangene en een rechtse complotdenker bekende en minder bekende Amerikanen. Verschillende van de 'bekende Amerikanen' claimden na afloop dat ze door Cohen 'in de val waren gelokt': zo typeerde Sarah Palin de humor van de Britse komiek als 'ziek en duivels'. Congreslid Jason Spencer raakte door zijn segment in de serie zelfs zodanig in opspraak dat hij na de uitzending bekendmaakte zijn functie op te zeggen.
Alle afleveringen van Who Is America? zijn vanaf 13 september te zien bij Videoland. Sacha Baron Cohen is binnenkort tevens op Netflix te zien in de miniserie The Spy.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief