Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

What/If onthult datum en teaser

  •  
23-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
What/If
Renée Zellweger (Cold Mountain) heeft een zeer verleidelijk voorstel voor een pasgetrouwd stel in geldnood.
Na films als Jerry Maguire en de Bridget Jones-reeks maakt Renée Zellweger haar eerste uitstapje naar televisie. Dat doet ze met What/If, een nieuwe Netflix-serie van de bedenker van Revenge. De duistere thriller draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als mensen hun normen en waarden laat varen. In het eerste seizoen ontvangt een pasgetrouwd stel uit San Francisco een zeer lucratief, maar ook dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw (Zellweger). De cast bestaat verder nog uit onder anderen Jane Levy ( Castle Rock ), Blake Jenner (American Animals), Samantha Ware (Glee) en Keith Powers (Famous in Love). Robert Zemeckis (Flight) is één van de producenten. What/If zal naar verluidt een anthologie worden, met elk seizoen een andere cast.
Het eerste seizoen van What/If is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Er werd nog geen trailer vrijgegeven, maar Zellweger komt al wel voorbij in de onderstaande teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief