Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Watchmen: trailer voor tv-bewerking van HBO

  •  
20-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Watchmen
Damon Lindelof (The Leftovers) verzamelde verschillende Oscarwinnaars voor zijn 'remix' van de graphic novel.
Watchmen speelt zich af in een alternatieve tijdlijn, waarin gemaskerde burgerwachten door de overheid bestempeld zijn als outlaws. De serie is gebaseerd op de iconische graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons, in 2009 ook al verfilmd door Zack Snyder, hoewel maker Damon Lindelof ( The Leftovers ) zijn nieuwe tv-versie omschrijft als een remix van het bronmateriaal. De trailer bevat wel alvast wat verwijzingen naar de strip, met onder meer de Rorschach-maskers en Dr. Manhattan op Mars. Daarnaast worden ook de personages van Regina King, Don Johnson, Jeremy Irons en Louis Gossett Jr. onthuld. Verder valt op dat het personage van Jean Smart ( Legion ) zich introduceert als Laurie Blake, een mogelijke verwijzing naar de dochter van Sally Jupiter en Edward 'The Comedian' Blake.
Watchmen gaat in oktober in première op HBO. Vermoedelijk komt de serie bij ons in Nederland naar Ziggo Movies & Series, hoewel dat momenteel nog niet zeker is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief