Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

WandaVision verschijnt nog dit jaar op Disney+

  •  
17-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wandavision
Volgens Disney ligt de Marvel-serie met Elizabeth Olsen en Paul Bettany nog steeds op koers voor 2020.
In een nieuwe promo onthulde Disney dat WandaVision, hun eerste serie die zich afspeelt in de wereld van de Marvel-films , in 2020 op Disney+ verschijnt. De serie leek even vertraging op te lopen omdat de opnamen een tijdje stil kwamen te liggen in verband met de pandemie, maar dit blijkt nu dus niet het geval te zijn. In WandaVision leiden Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) burgerlijke levens, maar ontdekken ze dat niet alles is zoals het lijkt. Verder keren ook Kat Dennings (Thor), Randall Park (Ant-Man and the Wasp) met de serie terug naar de Marvel-wereld en werd Kathryn Hahn ( Mrs. Fletcher ) gecast. Wandavision is afkomstig van Jac Schaeffer, de scenarist van Captain Marvel die tevens de nog te verschijnen Black Widow-film op papier zette.
The Falcon and the Winter Soldier , de tweede Marvel-serie van Disney, is niet in de promo te zien, dus het lijkt erop dat die serie pas na 2020 op Disney+ zal debuteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief