Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Virgin River: eerste deel van vijfde seizoen komt in september naar Netflix

  •  
26-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3632 keer bekeken
  •  
Virgin_River_n_S5_E7_00_34_47_06R

© Netflix

De laatste twee afleveringen van de twaalfdelige vijfde reeks van het romantische drama worden vervolgens bewaard tot eind november.

Onlangs was het de beurt aan het derde seizoen van Sweet Magnolias en binnenkort verschijnt ook het vijfde seizoen van Virgin River op Netflix: vanaf 7 september zijn de eerste tien episodes te zien. De laatste twee afleveringen van het seizoen verschijnen daarna op 30 november als ‘holiday specials’. Virgin River is een tv-bewerking van de boeken van Robyn Carr en volgt verpleegster Mel Monroe (Alexandra Breckenridge), die Los Angeles verruilt voor een afgelegen dorpje. In het vijfde seizoen dwingt moederschap Mel tot een belangrijke keuze met betrekking tot haar toekomst bij de kliniek. Ondertussen confronteert Jack (Martin Henderson) zijn demonen – en Charmaine (Lauren Hammersley) - om zich te bewijzen tegenover Mel. Verder moet Brie zich door een moeilijke rechtszaak loodsen en wordt het dorp bedreigd door een vuurzee.

Overigens is er ook al een zesde seizoen van Virgin River in de maak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief