Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Veronica Mars: trailer voor het vierde seizoen

  •  
14-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veronica Mars Poster
Twaalf jaar na de stopzetting van de serie keert Kristen Bell terug als Veronica Mars in acht nieuwe afleveringen.
Volgende maand verschijnt er in Amerika een vierde seizoen van Veronica Mars. De serie werd in 2007 gecanceld, hoewel in 2014 nog wel een filmvervolg verscheen. Dit keer is de door Kristen Bell ( The Good Place ) gespeelde privé-detective echter weer te zien in acht nieuwe afleveringen. In de doorstart onderzoekt ze verschillende bomaanslagen in Neptune, die rond de viering van Spring Break alle toeristen uit het kustplaatsje wegjagen. De rijke elite wil de hele viering afgelasten, maar daar denkt de werkende klasse toch iets anders over. Verschillende acteurs uit de eerdere reeks keren terug, onder wie Jason Dohring en Enrico Colantoni, en verder is J.K. Simmons ( Counterpart ) de cast komen versterken. Het vierde seizoen is wederom afkomstig van seriebedenker Rob Thomas.
De doorstart van Veronica Mars is nog niet aangekondigd voor Nederland, maar in Amerika werd de nieuwe reeks op 19 juli vrijgegeven door streamingdienst Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief