Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Undercover is de populairste titel van Netflix in 2019

  •  
30-12-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Undercover
Stranger Things is de grote afwezige en staat niet in het lijstje met de tien populairste titels van het jaar.
Vandaag onthulde Netflix de tien populairste titels in Nederland over het jaar 2019. Undercover eindigde op de eerste plaats, gevolgd door de actiefilm 6 Underground met Ryan Reynolds en het komische Murder Mystery met Jennifer Aniston en Adam Sandler. Daarna volgen La Casa de Papel , The Irishman , The Witcher , Triple Frontier , Isn't It RomanticSex Education en The Perfect Date. De grote afwezige is Stranger Things , die niet in de Nederlandse top tien staat, en het lijstje voor België maar net haalde met een negende plek. Netflix gaf ook toelichting op wat zij zien als het 'populairst': de lijst is gebaseerd op Nederlandse Netflix-accounts die minstens twee minuten van een desbetreffende titel hebben bekeken, binnen de eerste 28 dagen na toevoeging op Netflix.
Overigens verschijnt er in 2020 ook een tweede seizoen van Undercover op Netflix, waarin Rico Verhoeven een bijrol krijgt als de bodyguard van Ferry Bouman.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief