Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Turn Up Charlie onthult een trailer

  •  
28-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Turn Up Charlie
Een aan lager wal geraakte DJ (Idris Elba) wordt door een beroemde acteur ingehuurd als kinderoppas.
Idris Elba komt eind maart terug naar Netflix als Luther , maar hij laat bij de VOD-dienst eerst nog zijn komische kant zien in Turn Up Charlie. De Britse acteur uit The Wire mag in zijn vrije tijd graag als DJ plaatjes draaien en is dan ook de (mede)bedenker van de komische serie, waarin hij tevens gestalte geeft aan het titelpersonage. Charlie is een eeuwige vrijgezel die het nooit echt heeft weten te maken als DJ. Terwijl hij uit alle macht zijn muzikale carrière een nieuwe impuls probeert te geven, krijgt hij een andere klus voorgeschoteld. Hij gaat aan de slag als de kinderoppas van Gabby (nieuwkomer Frankie Hervey), de elfjarige probleemdochter van zijn beroemde beste vriend (JJ Feild). Daarnaast maakt ook Piper Perabo (Covert Affairs, Coyote Ugly) deel uit van de cast.
Het eerst seizoen van Turn Up Charlie (acht afleveringen) is vanaf 15 maart te zien op Netflix. Daarnaast werkt Elba voor Netflix aan een Hunchback of Notre Dame -film.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief