Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

True Detective: datum en teaser voor vierde seizoen met Jodie Foster

  •  
28-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1007 keer bekeken
  •  
true-detective-night-country-jodie-foster-kali-reis

© Michele K. Short / HBO

Detectives Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) onderzoeken de verdwijning van de werknemers van een research centrum in Alaska.

Jodie Foster (binnenkort op Netflix te zien in de film Nyad) speelt de hoofdrol in het vierde seizoen van de misdaadserie True Detective (subtitel: Night Country), dat 14 januari 2024 in première gaat op HBO in Amerika en vervolgens een dag later op 15 januari ook van start gaat op HBO Max in Nederland. Foster is in de reeks te zien samen met bokser en actrice Kali Reis (Catch the Fair One). Het vierde seizoen speelt zich af in Alaska, waar de werknemers van een lokaal research centrum zijn verdwenen. Detectives Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) moeten nu zien te achterhalen wat er precies gebeurd is. Bijrollen zijn er voor onder meer Fiona Shaw (Killing Eve) en John Hawkes (Deadwood). Het vierde seizoen werd geschreven en geregisseerd door Issa López, die verschillende prijzen won met haar film Tigers Are Not Afraid (2017).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief