Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Trailer voor Legends Of Tomorrow S04

  •  
19-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Legends of Tomorrow S04
Het vierde seizoen gaat bij ons nog deze maand op Netflix van start met wekelijkse afleveringen.
Legends of Tomorrow behoort samen met Arrow, The Flash en Supergirl tot het zogenoemde 'Arrowverse' van zender The CW. Het vijfde seizoen van The Flash en vierde seizoen van Supergirl zijn in Nederland al te volgen op Netflix, waar dit weekend ook het zevende seizoen van Arrow van start gaat. Ook het vierde seizoen van Legends of Tomorow begint deze maand op Netflix, hoewel er nog geen concrete datum bekend is. De cast van serie over de tijdreizende superhelden werd uitgebreid met Matt Ryan, die vorig seizoen een gastoptreden had als Constantine, maar nu een vaste rol heeft gekregen. Overigens maken de Legends dit jaar geen deel uit van de jaarlijkse cross-over met Arrow, The Flash en Supergirl, waarin straks wel Ruby Rose zal worden geïntroduceerd als Batwoman.
Het vierde seizoen van Legends of Tomorrow gaat in Amerika 22 oktober van start op The CW. De vierde reeks zal niet lang daarna wekelijks te volgen zijn op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief