Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Top of the Lake komt naar Videoland

  •  
03-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
152 keer bekeken
  •  
Top of the Lake
Beide seizoenen van de detectiveserie met Elisabeth Moss worden komend weekend beschikbaar gesteld.
De BBC-serie Top of the Lake werd geschreven door Jane Campion, die begin jaren negentig een Oscar won voor het script van The Piano. De hoofdrol is voor Elisabeth Moss, tevens op Videoland te zien in The Handmaid's Tale. Moss geeft in Top of the Lake gestalte aan Robin Griffin, een detective die in het eerste seizoen geobsedeerd raakt door de verdwijning van een zwangere tiener in Nieuw-Zeeland. Het tweede seizoen van de dramaserie kreeg de subtitel China Girl en speelt zich af in Australië, waar het stoffelijk overschot van een onbekende Aziatische vrouw wordt gevonden op Bondi Beach. Het eerste seizoen heeft tevens rollen voor Peter Mullan ( Ozark ) en Holly Hunter (The Piano) en in de tweede reeks zijn onder anderen Gwendoline Christie (Brienne in Game of Thrones ) en Nicole Kidman ( Big Little Lies ) te zien.
Beide seizoenen van Top of the Lake (twee keer zes afleveringen) verschijnen 8 december bij Videoland. De serie is momenteel tevens terug te kijken op Netflix.
https://www.youtube.com/watch?v=wGWSB_ezYzs https://www.youtube.com/watch?v=0ebH6h7zLqI
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief