Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Toni Collette krijgt rol in Wanderlust van Netflix

  •  
09-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Toni Collette
Toni Collette (United States of Tara) speelt een hoofdrol in de Netflix-serie Wanderlust.
Het zesdelige drama duikt in de problemen van verschillende generaties binnen dezelfde familie. Collette geeft gestalte aan Joy Richards, een therapeute die de connectie met haar echtgenoot terug probeert te vinden, nadat een fietsongeluk het echtpaar dwingt om hun relatie eens goed onder de loep te nemen. Naast Collette zijn ook Steven Mackintosh (A Song for Jenny), Zawe Ashton (Fresh Meat) en Royce Pierreson (Line of Duty) gecast. De miniserie is afkomstig van toneelschrijver Nick Payne, die voor Netflix eerder een beetje schrijfwerk verrichtte aan The Crown. Wanderlust is een coproductie van Netflix en BBC One. Dat betekent dat de BBC de serie eerst uit mag zenden in eigen land, waarna hij in de rest van de wereld naar Netflix komt.
Toni Collette speelde in de film The Sixth Sense en won een Golden Globe en een Emmy voor de serie United States of Tara. Ze schoot ook een televisiepilot voor Kenya Barris.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief