Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Titans komt binnenkort naar Netflix

  •  
02-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Titans
In Amerika komt de serie op 12 oktober naar DC Universe, de nieuwe VOD-dienst van DC Comics.
DC Universe is (vooralsnog) niet beschikbaar in Nederland, maar ook bij ons wordt de serie Titans binnenkort beschikbaar gesteld. Warner Bros, de eigenaar van DC Universe, heeft namelijk een deal gesloten met Netflix en zij mogen de serie buiten Amerika aan gaan bieden. In Titans is Brenton Thwaites ( Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge ) te zien als Dick Grayson, die ooit als Robin de sidekick van Batman was, maar inmiddels ook zelf een reputatie heeft opgebouwd. Hij groeit uit tot de leider van de Titans, een groep met andere jonge superhelden, zoals Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) en Beast Boy (Ryan Potter). Titans wordt geschreven door Akiva Goldsman (de scenarist van Batman Forever, waarin Robin werd gespeeld door Chris O'Donnell), Geoff Johns (de baas van DC Comics) en Greg Berlanti ( The Flash ).
Wanneer Titans precies naar Netflix komt is nog niet bekend, maar de trailer spreekt van 'binnenkort'. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit in totaal elf afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief