Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Witcher: trailer voor tweede deel van het derde seizoen

  •  
13-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2951 keer bekeken
  •  
the-witcher-season-3-part-2-trailer-8

© Netflix

De laatste drie afleveringen vormen het afscheid van Henry Cavill: de rol van Geralt of Rivia wordt in het vierde seizoen overgenomen door Liam Hemsworth.

Het derde seizoen van The Witcher komt deze maand ten einde en Netflix onthulde alvast de trailer voor het tweede deel van de reeks. Vorige maand verschenen de eerste vijf afleveringen van het achtdelige seizoen en vanaf 27 juli kun je kijken naar de laatste drie episodes. In de derde reeks van de fantasyserie vormen Geralt of Rivia (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) en Ciri (Freya Allan) inmiddels een soort gezinnetje, waarbij Geralt aantreedt als de beschermer en Yennefer aan Ciri leert hoe ze haar magische krachten moet gebruiken. Na het derde seizoen is de serie nog niet ten einde, maar in seizoen vier zal Geralt niet langer vertolkt worden door Cavill, maar door Liam Hemsworth. The Witcher werd bedacht door Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil) en is een tv-bewerking van de boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief