Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Undoing: eerste teaser voor serie met Nicole Kidman

  •  
25-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Undoing
De dramaserie van HBO is afkomstig van de schrijver van Big Little Lies en de regisseur van Bird Box.
Grace Fraser ( Nicole Kidman ) is een vrouw die alles heeft wat ze ooit had willen hebben: als succesvol therapeute staat ze op het punt om haar eerste boek uit te brengen, en thuis heeft ze een liefhebbende echtgenoot (Hugh Grant uit A Very English Scandal ) en een kind. Een sterfgeval zorgt echter voor een kettingreactie van afschuwelijke onthullingen, waardoor haar gelukkige leven helemaal dreigt te ontsporen. Bijrollen zijn er voor Donald Sutherland (Dirty Sexy Money), Edgar Ramirez ( American Crime Story ) en Noah Jupe (Honey Boy). The Undoing is na Big Little Lies de tweede HBO-serie met Kidman die werd geschreven door David E. Kelley (Boston Legal). De regie was in handen van Susanne Bier, die eerder The Night Manager en de Netflix-film Bird Box maakte.
The Undoing gaat ergens in mei 2020 in première op HBO. Vermoedelijk gaat de miniserie bij ons in Nederland niet veel later van start bij Ziggo Movies & Series.
Update: The Undoing is inmiddels door HBO uitgesteld tot later dit jaar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief