Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Umbrella Academy onthult trailer

  •  
24-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Umbrella Academy
Elliot Page (Kitty Pride in X-Men) vertolkt een hoofdrol in deze serie gebaseerd op de Dark Horse Comic.
The Umbrella Academy draait om een aantal kinderen met speciale gaven, die eind jaren tachtig werden geadopteerd door de schatrijke Reginald Hargreeves. In hun tienerjaren gingen ze met ruzie uit elkaar, maar als volwassenen moeten ze weer samenkomen om de dood van hun adoptievader te onderzoeken. Elliot Page, die als Kitty Pride in de X-men-films door muren heen kon lopen, speelt het enige gezinslid zonder superkrachten. De Hargreeves-kinderen worden achtervolgd door de tijdreizende huurmoordenaar Cha-Cha, gespeeld door Mary J. Blige, die twee Oscarnominaties ontving voor de Netflix-film Mudbound. Haar partner Hazel wordt gespeeld door Cameron Britton, die vooral bekend is van zijn rol als seriemoordenaar Ed Kemp in de Netflix-serie Mindhunter.
The Umbrella Academy werd bedacht door Jeremy Slater ( The Exorcist ), maar Steve Blackman ( Fargo , Legion ) is de showrunner. Vanaf 15 februari te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief